July 31, 2010

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you.

July 29, 2010

video


7kejujuran kamu,
Hanya 6 yang ku tahu,
10 yang aku perlukan,
5 yang kau perasan
Kau kata " kau hanyalah 'rahsia'
1 bahagian yang takkan terjadi
Dan aku tahu, aku sentiasanya tahu

1993,
Saat bermula semula,
Berbeza kau dan aku,
Lebih tua darimu

Buktikan, Jelaskan,
Semua yang pernah kau mahukan

Semuanya nampak indah,
Terasing langsung gundah,
Mungkin kau terlalu muda,
(Untuk) memahami semua cerita.

Jangan,Jangan kau lepaskan,
Genggam erat tanganku,
Kau yang ku mahu,
Sejak dari dulu.

Mengapa tak cuba semua,
Lalu apa yang ku rasa,
Ooh ooohhh..

July 25, 2010

3 hari di camping sri garding.

Hari Jumaat, 3.30 petang sampai sekolah then bagi name semua naik bus. Linda tidur dalam bus, best nyaa dpt tidur. Dalam pukul 4.00 petang mcm tu lah sampai sri garding. Dah sampai jalan kaki naik atas sumpah jauh gila, agak2 berapa kilometer lah. Nasib teacher Chong ada tolong bawak kan Linda. Sampai je pasang khemah, khemah Linda dengan kogie, fify, ayu, farah, damia, nana and linda. Lepas pasang mandi kat sungai, dah lah mandi 10minit je, gila lah. Habis mandi siap2 then makan malam. Malam pukul 11.00 mcm tu jalan kemana entah. malam2 mandi sungai. Best gila lah kat sana.

Hari Sabtu, bgun pagi masak untuk kumpulan Linda, masak telur dengan roti je. 11.00 pagi start dah main sungai, satu hari main air je lah Linda. best gila, malam ada kebudayaan kena berlakon lah apa lah. Malu gila nak berlakon, hahaha gila segan lah. Haha nana kerja kau kentot je kan, siot je! hahaha

Hari Ahad, nak balik dah. Badan dah sakit2, tak larat nak jalan dah. Nak balik jgak Linda demam teruk gila2 punya , haihhh. Dalam bus dah rasa panas gila badan, balik je mlm tu terus pg klinik.

July 20, 2010



20/07/2010! Happy Birthday Noorhaslinda Binti Mohd Faezal, sweet 15. Linda nak berubah ke? A'ah Linda nak berubah. Tak nak dah marah2.

July 19, 2010

Sometimes, you just can't tell anybody how you really feel not because you don't know why not because you don't know you purpose not because you don't trust them but because you can't find the right words to make them UNDERSTAND.

July 16, 2010

When you love, you get hurt. When you get hurt, you hate. When you hate, you try to forget. When you try to forget, you start missing. And when you start missing ... You'll eventually fall inlove again.

July 15, 2010


Everyone says that love hurts, but that's not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Everyone confuse these things with love, but in reality, LOVE is the only thing in this world that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.

July 11, 2010

I dont want phenomenal love confessions and expensive gifts and romantic moonlight walks and songs you wrote just for me and calls every five minutes to tell me you miss me. i simply want you. for the rst we'll see.

July 9, 2010

I feel too much. That's what's going on. Do you think one can feel too much? Or just feel in the wrong ways? My insides don't match up with my outside. Do anyone's insedes and outsides match up? I don't know. I'm only me. Maybe that's what a person's personality is : The difference between the inside and outside.


You leam to like someone whwn you find out what makes her laugh, but you can never truly love someone until you find out what makes her cry.

July 6, 2010

Hello July,

July sudah bermula, so start study skrng. Ushh PMR bulan 10, bagus kan? hahah. Now sedang menanti 20.july.2010, Yeah Linda dah cukup umur. Heheh, Sweet 15. lalalalala, about school? Ok, Folio semua buat last minit, DAYM! kecoh gila nak buat tu nak buat ni, terpaksa buat sbb tu ada kena mengena dengan markah PMR Linda. Haih Budak sekolah ni, last minit baru nak buat la kan, bagus la. July banyak benda nak buat la, 23.july.2010 ada camp di mana entah, macam best je. Try pergi la, sbb Linda tak suka pergi camp, takut nak pg. mcm seram je. Elakan terjumpa mak cik kiah je kat camp tu nanti, hehehe.